Transportam marfa
intern si international

Servicii Verdura activeaza la nivel national si international si se specializeaza in domeniul serviciilor, in special prin activitati de import-export, transport marfa si logistica.

Activand in domeniul serviciilor, suntem in continua miscare deoarece suntem decisi sa obtinem cele mai bune rezultate pentru clientii nostri. Activitatile noastre principale din domeniul serviciilor se axeaza pe import-export, transport de marfa si logistica, dar ne concentram si asupra facilitarii accesului clientilor la marfurile dorite prin activitatile de logistica, mediere si zootehnie pe care le desfasuram.

Import-export legume si fructe

Import-export legume si fructe

Asiguram livrari prompte de fructe si legume in cantitatile variate in functie de cerintele clientilor si partenerilor nostri. Colaboram in principal cu furnizori din strainatate, cum ar fi Italia, Spania, Belgia, Olanda, Polonia, Austria sau Germania. De asemenea, lucram si cu furnizori din Romania in sprijinul deschiderii producatorilor interni catre piete externe.

Import-export produse

Import-export produse

Dispunem de o retea bine configurata de furnizori si de spatii de depozitare care ne ajuta sa indeplinim nevoile clientilor nostri. Astfel, putem contribui la dezvoltarea afacerii dumneavoastra prin deschiderea catre noi piete interne sau externe.

Transport de marfa

Transport de marfa

Efectuam transport intern si international de marfuri generale dar si de marfuri alimentare si nealimentare care necesita temperatura controlata. Flota noastra dispune de camioane de 20 de tone cu prelata sau camere frigorifice. De asemenea, punem la dispozitie si spatii de depozitare a marfii.

Logistica si distributie

Logistica si distributie

Pe langa faptul ca facilitam accesul dumneavoastra la marfa dorita, ne ocupam si ca aceasta sa ajunga la timp si in siguranta la destinatie. Dispunem de spatii de depozitare care faciliteaza accesul clientilor la nostri.

Mediere

Mediere

Avem la activ peste 20 de contracte de mediere-intermediere cu mai multe companii din comertul extern, cum ar fi Italia, Olanda, Spania, Belgia sau Romania.

Zootehnie

Zootehnie

Ne-am extins activitatea si in domeniul zootehnic, oferind sprijin fermierilor care doresc sa achizitioneze bovine de diferite rase.

Recomandati-ne